-
1
Protein Kinases in the Lactating Mammary Gland
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
2
Modification of casein by phosphatases and protein kinases
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
Influence of Temperature and pH on the Solubility of αs1-, β- and κ-Casein
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
5
-
6
Action of Purified Milk Phosphatase on Phosphoserine and on Casein
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Ribonuclease in bovine milk
Veröffentlicht in Biochemical and biophysical research communications
VolltextArtikel -
12
Purification and properties of acid phosphatase in bovine milk
Veröffentlicht in Archives of biochemistry and biophysics
VolltextArtikel -
13
-
14
Properties of β-Galactosidase of Saccharomyces Lactis in Milk and Milk Products
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
15
Isolation and Characterization of Bovine Mammary Calmodulin
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
16
Phosphorylation of Casein by the Lactating Mammary Gland: A Review
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
17
Cyclic nucleotide-independent protein kinases from rabbit reticulocytes
Veröffentlicht in European journal of biochemistry
VolltextArtikel -
18
Casein kinase from the Golgi apparatus of lactating mammary gland
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20