-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Development of food texture preferences and perception in children
Veröffentlicht in Science Talks (Online)
VolltextArtikel -
8
-
9
Quality guidance and quality formation
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
10
CONSUMER INVOLVEMENT AND EVALUATION OF GREEN PEAS
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
11
CONSUMER INVOLVEMENT AND EVALUATION OF GREEN PEAS1
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
12
CONSUMER INVOLVEMENT AND EVALUATION OF GREEN PEAS 1
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
13
Produktudvikling af fødevarer med Quality Function Deployment
Veröffentlicht in Ledelse & erhvervsøkonomi
VolltextArtikel -
14
Product development of food with quality function deployment
Veröffentlicht in Ledelse & erhvervsøkonomi
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20