-
1
THE SPECTROPHOTOMETRIC ANALYSIS OF FATS
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
2
-
3
THE PREPARATION AND ABSORPTION SPECTRA OF FIVE PURE CAROTENOID PIGMENTS
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
4
Applied ultraviolet spectrophotometry of fats and oils
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
5
Problems in the evaluation of fat stability
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
6
-
7
A chromatographic study of autoxidized methyl linoleate
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Butylated hydroxyanisole as an antioxidant for animal fats
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
11
Applied ultraviolet spectrophotometry of fats and oils
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
12
-
13
COMMUNICATIONS TO THE EDITOR
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
14
-
15
CAROTENE CONTENT OP FRESH AND FROZEN GREEN VEGETABLES
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
CAROTENE CONTENT OP FRESH AND FROZEN GREEN VEGETABLES1
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
17
The Preparation and Absortion Spectra of Five Pure Carotenoid Pigments
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
18
Report of the Spectroscopy Committee: October 20, 1947
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
19
Report of the Spectroscopy Committee
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
20
Report of Membership Committee
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel