-
1
-
2
-
3
Pre-drying of 2-Phase Olive Pomace by Drum Dryer to Improve Processability
Veröffentlicht in Waste and biomass valorization
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
2-FAZLI PİRİNANIN ÖN KURUTULMASININ GEREKLİLİĞİ VE VALSLİ KURUTUCU KULLANIMI
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
9
ZEOLİT YATAK İLE MODİFİYE EDİLMİŞ VAKUM FIRINDA DOMATES SALÇASI ÜRETİMİ
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
10
Zeolit yatak ile modifiye edilmiş vakum fırında domates salçası üretimi
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
11
The effect of spray drying conditions on physicochemical properties of encapsulated propolis powder
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
12
-
13
-
14
-
15