-
1
-
2
-
3
Effect of a Gelatin Coating on the Shelf Life of Fresh Meat
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
-
5
Corona compared with triboelectric charging for electrostatic powder coating
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Characterization and Modeling of Dielectric Properties of Turkey Meat
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
ELECTROHYDRODYNAMIC SPRAYING OF CHOCOLATE
Veröffentlicht in Journal of food processing and preservation
VolltextArtikel -
14
Thermal conductivity models for porous baked foods
Veröffentlicht in Journal of food processing and preservation
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Factors Dominating Adhesion of NaCl onto Potato Chips
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
18
-
19
Modeling nonelectrostatic and electrostatic powder coating
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
20