-
1
Microbiological and Chemical Quality of Raw Milk in New York State
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
2
Fluid Milk Vitamin Fortification Compliance in New York State
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
3
-
4
Influence of milking three times a day on milk quality
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Light-Oxidized Flavor Development and Vitamin A Degradation in Chocolate Milk
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
8
Milk Quality in the New York Public School System
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
9
Effects on Milk Flavor of Intervals of Feed Withholding Prior to Milking
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Milk flavor: the true test of quality
Veröffentlicht in Journal of milk and food technology
VolltextArtikel -
13
Contributors
Veröffentlicht in IEEE transactions on microwave theory and techniques
VolltextArtikel