-
1
Consumer response to food scandals and scares
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
2
European perspectives of food safety
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
3
-
4
The role of hazard- and risk-based approaches in ensuring food safety
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
5
Nutrition for the ageing brain: Towards evidence for an optimal diet
Veröffentlicht in Ageing research reviews
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Is vitamin A an antioxidant?
Veröffentlicht in International journal for vitamin and nutrition research
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Managerial attitudes, acceptance and efficiency of HACCP systems in Hungarian catering
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Short overview of food consumption databases
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
19
Research for food and health in Europe: themes, needs and proposals
Veröffentlicht in Health research policy and systems
VolltextArtikel -
20