-
1
-
2
-
3
Acetic Acid Spray Ineffective on Beef Carcasses With Low Bacteria Counts
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Recovery of 61 salmonella serotypes from artificially contaminated turkey skin
Veröffentlicht in Avian diseases
VolltextArtikel -
8
Reduction of airborne microorganisms by filtering recycled air in a chick hatcher
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Destruction of microorganisms on chicken carcasses by steam and boiling water immersion
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Microbial Quality of Ground and Comminuted, Raw and Cooked Turkey Meat 1
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
15
-
16
Optimum skin blending method for quantifying poultry carcass bacteria
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
17
Microbial Quality of Ground and Comminuted, Raw and Cooked Turkey Meat
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
18
FOOD SAFETY HAZARDS ASSOCIATED WITH SCHOOL FOOD SERVICE DELIVERY SYSTEMS
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
19
-
20