-
1
Superoxide and singlet oxygen in milk lipid peroxidation [Oxidized flavor]
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
2
Effect of histamine on bovine milk fatty acids [Composition]
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
3
-
4
IDENTIFICATION OF GROWTH STIMULANTS FOR STREPTOCOCCUS LACTIS
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Volatile Compounds in Ladino Clover and Off-Flavored Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
8
Influence of Ovarian Hormones on Blood Serum Fatty Acids
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Some Factors Involved in the Development of Oxidized Flavor in Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
14
A Method for the Estimation of Peroxidase Activity in Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Association of sulfhydryl oxidase and xanthine oxidase in bovine mammary tissue
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
20