-
1
Nano- and micro-structured assemblies for encapsulation of food ingredients
Veröffentlicht in Chemical Society reviews
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Industrial hemp seed: from the field to value-added food ingredients
Veröffentlicht in Journal of cannabis research
VolltextArtikel -
10
Maillard reaction products as encapsulants for fish oil powders
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
Food for an Urban Planet: Challenges and Research Opportunities
Veröffentlicht in Frontiers in nutrition (Lausanne)
VolltextArtikel -
12
Extrusion of a Curcuminoid‐Enriched Oat Fiber‐Corn‐Based Snack Product
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Nutrient-Dense Shelf-Stable Vegetable Powders and Extruded Snacks Made from Carrots and Broccoli
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
In vitro lipolysis of fish oil microcapsules containing protein and resistant starch
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
20