-
1
Healthy Nutrition as the Key Reference in Special Diets, Quality of Life, and Sustainability
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
2
-
3
Dietary Challenges in Children with Gluten-Related Disorders: A Study on Food Neophobia
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Division of Responsibility in Child Feeding and Eating Competence among Brazilian Caregivers
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
7
-
8
Plate Food Waste in Food Services: A Systematic Review and Meta-Analysis
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
9
-
10
Food Neophobia in Children: A Case Study in Federal District/Brazil
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
A Comprehensive Review on Bio-Preservation of Bread: An Approach to Adopt Wholesome Strategies
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
14
-
15
Chemical Composition and Glycemic Index of Gluten-Free Bread Commercialized in Brazil
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
16
-
17
Nutrition and Diet Apps: Brazilian Panorama before and during the COVID-19 Pandemic
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
18
-
19
Food Neophobia among Brazilian Children: Prevalence and Questionnaire Score Development
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
20
Development of novel plant-based milk based on chickpea and coconut
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel