-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Postnatal development of muscle fiber types in domestic animals
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
9
-
10
Antioxidant Property in Ginger Rhizome and Its Application to Meat Products
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
Proteolytic enzyme activities and onset of muscular dystrophy in the chick
Veröffentlicht in Experimental neurology
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Comparative aspects of muscle fiber types in different species
Veröffentlicht in Experimental neurology
VolltextArtikel -
15
-
16
Prediction of lamb meat quality traits based on muscle biopsy fibre typing
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
17
Effect of early postmortem temperature on beef tenderness
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
18
-
19
Sarcomere length in normal and dystrophic chick muscles
Veröffentlicht in Experimental neurology
VolltextArtikel -
20
Development of muscle fibers in the fetal pig
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel