-
1
PCR detection of genetically modified maize and soy in mildly and highly processed foods
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
2
-
3
Evaluation of survival of salmonella typhimurium in homemade kefir
Veröffentlicht in Veteriner fakultesi dergisi
VolltextArtikel -
4
Effect of processing on pcr detection of animal species in meat products
Veröffentlicht in Veteriner fakultesi dergisi
VolltextArtikel -
5
-
6
Pcr detection of soy protein in ready to eat meat doners
Veröffentlicht in Veteriner fakultesi dergisi
VolltextArtikel -
7
Tüketime Hazır Dönerlerde PCR ile Soya Proteininin Aranması
Veröffentlicht in Veteriner fakultesi dergisi
VolltextArtikel -
8
-
9
Ev Yapımı Kefirde Salmonella Typhimurium’un Canlılığının İncelenmesi
Veröffentlicht in Veteriner fakultesi dergisi
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Proses Koşullarının Et Ürünlerinde Hayvan Türünün PCR İle Teşhisine Etkisi
Veröffentlicht in Veteriner fakultesi dergisi
VolltextArtikel -
14
-
15