-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Indigo-Mediated Semi-Microbial Biofuel Cell Using an Indigo-Dye Fermenting Suspension
Veröffentlicht in Catalysts
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Abstracts: Sen'i Gakkaishi, Vol. 65, No.8
Veröffentlicht in Textile research journal
VolltextArtikel -
13
-
14
Effect of Lipase Combined with α-Amylase on Retrogradation of Bread
Veröffentlicht in Food Science and Technology Research
VolltextArtikel -
15
-
16
Effect of Amaranth Flour on Some Properties of Wheat Dough and Bread
Veröffentlicht in Journal of Applied Glycoscience
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Gluconates as Improvers in Wheat Flour Dough and Breadmaking
Veröffentlicht in Journal of Applied Glycoscience
VolltextArtikel