-
1
Reassessment of trans fatty acid availability in the US diet
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
2
Trans-isomers, serum lipids and cardiovascular disease: Another point of view
Veröffentlicht in Nutrition reviews
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Nutritional effects of hydrogenated soya oil
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
6
Economics of vegetable proteins [in human foods]
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
7
Marketing requirements and experiences
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
8
The synthesis of (+)-14D-hydroxy- cis-11-eicosenoic (lesquerolic) acid
Veröffentlicht in Tetrahedron letters
VolltextArtikel -
9
Vegetable proteins in meat and fish products
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
10
Cereals, snacks and bakery products
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
11
Castor Oil-Based, Flame Resistant, Rigid Urethane Foams
Veröffentlicht in Journal of cellular plastics
VolltextArtikel -
12
Ultraviolet spectral measurements on isolated double bond systems
Veröffentlicht in Tetrahedron letters
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16