-
1
Influence of growth rate on the occurrence of white striping in broiler breast fillets
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Spectroscopic evaluation of the nutrient value of ground beef patties
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
5
-
6
Growth performance and carcass traits of forage-fed hair sheep wethers
Veröffentlicht in Small ruminant research
VolltextArtikel -
7
-
8
Influence of wet-aging on bloom development in the longissimus thoracis
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Influence of dietary inclusion level of manganese on pork quality during retail display
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Application of “Tendercut” with added weight and “Tenderstretch” to goat carcasses
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
16
Cooked color of precooked ground beef patties formulated with mature bull trim
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
17
-
18
Evaluation of cholesterol and fatty acid content of lamb and goat longissimus muscle
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
19
-
20
Application of “Tenderstretch” and “Tendercut” to goat carcasses
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel