-
1
-
2
Structure and functional properties of modified threadfin bream sarcoplasmic protein
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
Purification and properties of lipase from Pseudomonas fluorescens strain 2D
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
4
-
5
The thermostability of purified isoperoxidases from Brassica oleracea VAR. gemmifera
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
Beta-lactoglobulin denaturation by dissociation-coupled unfolding
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
The effect of protein unfolding stability on their rates of irreversible denaturation
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
10
-
11
The effect of heat- and acid-treatment on the structure of rapeseed albumin (napin)
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Cod (Gadus morhua) trypsin heat inactivation: a reaction kinetics study
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
19
-
20