-
1
-
2
-
3
Efficacy of Preserving Sea Foods Using Marine Lactobacillus
Veröffentlicht in Science, technology and arts research
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Studies on the soak water characteristics in various paddy parboiling methods
Veröffentlicht in Bioresource technology
VolltextArtikel -
11
-
12
Enzyme changes in rough rice during parboiling
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
13
Reduction in Free Fatty Acids Due to Parboiling of Paddy
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
14
The power of South Africa in question
Veröffentlicht in Politique africaine (Paris, France : 1981)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
La puissance de l'Afrique du Sud en question
Veröffentlicht in Politique africaine (Paris, France : 1981)
VolltextArtikel -
19
South Africa's power in question
Veröffentlicht in Politique africaine (Paris, France : 1981)
VolltextArtikel -
20