-
1
-
2
-
3
Micronutrient fortification of wheat flour: Recent development and strategies
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Chia seeds (Salvia hispanica L.): A therapeutic weapon in metabolic disorders
Veröffentlicht in Food science & nutrition
VolltextArtikel -
8
Wheat straw: A natural remedy against different maladies
Veröffentlicht in Food science & nutrition
VolltextArtikel -
9
-
10
Nutritional and end‐use perspectives of sprouted grains: A comprehensive review
Veröffentlicht in Food science & nutrition
VolltextArtikel -
11
Nutritional and therapeutic potential of sunflower seeds: a review
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
12
-
13
Potential protective properties of flax lignan secoisolariciresinol diglucoside
Veröffentlicht in Nutrition journal
VolltextArtikel -
14
-
15
Effect of adding Aloe vera jell on the quality and sensory properties of yogurt
Veröffentlicht in Food science & nutrition
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Nutritional and ethnomedicinal scenario of koumiss: A concurrent review
Veröffentlicht in Food science & nutrition
VolltextArtikel -
20
Meat as a functional food with special reference to probiotic sausages
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel