-
1
Use of laboratory equipment for analysis of external quality of food maize kernel
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Oxidative stability of fatty acid alkyl esters: a review
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
6
Tibia mineralization of chickens determined to meat production using a microbial phytase
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Industrially processed oilseed rape in the production of table eggs
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
The table eggs and their quality in small-scale breeding
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
13
Comparison of Smoke Emissions in Different Combustion Engine Fuels
Veröffentlicht in Acta technologica agriculturae
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Nitrate and nitrite contents in in the private ground water wells
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
18
Evaluation quality of planter for accurate seeding
Veröffentlicht in Acta facultatis technicae Zvolen
VolltextArtikel -
19
-
20