-
1
-
2
-
3
Uracil as a potentially useful indicator of spoilage in egg products
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
Castor bean lipase: action on its endogenous substrate
Veröffentlicht in Journal of lipid research
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Activities of Five Acid Phosphatases in Purple, Green, and White Eggplants
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Properties of a purified proteinase from hempseed
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
12
Lipolysis and the Free Fatty Acid Pool in Seedlings
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
13
-
14
The acid lipase of the castor bean. Properties and substrate specificity
Veröffentlicht in Journal of lipid research
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Lipid degradation during seed deterioration [Enzyme properties]
Veröffentlicht in Phytopathology
VolltextArtikel -
18
Investigation of fish oil quality by direct capillary gas chromatography
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
19
Lipolysis and the Free Fatty Acid Pool in Seedlings 1
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
20
Decreased lipolysis in peanuts by a pyridazinone bioregulator
Veröffentlicht in Journal of plant growth regulation
VolltextArtikel