-
1
-
2
Total nitrogen content in single kernel malting barley samples
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
3
-
4
Structural features of arabinoxylans from barley and malt cell wall material
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
5
Organic acids and glycerol in beer
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
6
Substitution patterns of water-unextractable arabinoxylans from barley and malt
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
7
Determination of Boiled Wort Colour
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Purification and immobilization of rabbit liver aldehyde oxidase
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Centenary review: organic acids and glycerol in beer
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Emission of single and few electrons in XENON1T and limits on light dark matter
Veröffentlicht in Physical review. D
VolltextArtikel -
20