-
1
Duncan Hines: How a Traveling Salesman Became the Most Trusted Name in Food
Veröffentlicht in The Historian
VolltextArtikel -
2
The Nation before Taste: The Challenges of American Culinary History
Veröffentlicht in The Public historian
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Dining in High Chairs: Children and the American Restaurant Industry, 1900–1950
Veröffentlicht in Food & history
VolltextArtikel -
6
Review: A Taste of Power: Food and American Identities by Katharina Vester
Veröffentlicht in The Public historian
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Psychiatrists' access to electronic laboratory results
Veröffentlicht in The psychiatrist
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
LS2 David is Reagan's petty officer of the quarter
Veröffentlicht in Navy Supply Corps Newsletter
VolltextNewsletterarticle -
14
What's on the Menu?
Veröffentlicht in The Journal of American history (Bloomington, Ind.)
VolltextReview -
15
Sailors compete in Iron Chef competition
Veröffentlicht in Navy Supply Corps Newsletter
VolltextNewsletterarticle -
16
-
17
Packaged Pleasures: How Technology and Marketing Revolutionized Desire
Veröffentlicht in The American historical review
VolltextReview -
18
Seventh consecutive blue E achieved
Veröffentlicht in Navy Supply Corps Newsletter
VolltextNewsletterarticle -
19
-
20