-
1
Thermodynamic properties of drying process and water absorption of rice grains
Veröffentlicht in CYTA: journal of food
VolltextArtikel -
2
Thermodynamic properties of water desorption of forage turnip seeds
Veröffentlicht in Acta scientiarum. Agronomy
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Compressive strength of corn kernels subjected to drying under different rest periods
Veröffentlicht in Ciência agronômica
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Dormancy of safflower seeds: effect of storage and cold stratification
Veröffentlicht in Journal of seed science
VolltextArtikel -
9
-
10
Mathematical modeling of the drying process of corn ears
Veröffentlicht in Acta scientiarum. Agronomy
VolltextArtikel -
11
Mechanical properties of rough and dehulled rice during drying
Veröffentlicht in International journal of food studies
VolltextArtikel -
12
-
13
Mathematical modelling of thin-layer drying in peanut fruit
Veröffentlicht in Ciência agronômica
VolltextArtikel -
14
-
15
Physiological potential of peanut seeds submitted to drying and storage
Veröffentlicht in Journal of seed science
VolltextArtikel -
16
Modeling of the shrinkage kinetics of coffee berries during drying
Veröffentlicht in Acta scientiarum. Agronomy
VolltextArtikel -
17
Quality of second season soybean submitted to drying and storage
Veröffentlicht in Pesquisa agropecuária tropical
VolltextArtikel -
18
Modelagem matemática da secagem dos frutos de amendoim em camada delgada
Veröffentlicht in Ciência agronômica
VolltextArtikel -
19
Análise da hidratação do arroz na parboilização
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
20