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Utilization of Glucose for Cooking (Part 6) Application of Glucose to Shiruko
Veröffentlicht in Science of Cookery
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Utilization of Glucose for Cooking (Part 5): Application of Glucose to Gelatin Jelly
Veröffentlicht in Science of Cookery
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Utilization of Glucose for Cooking (Part 3): Application of Glucose to Fresh Juice
Veröffentlicht in Science of Cookery
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Utilization of Glucose for Cooking (Part 1): Application of Glucose to Black Tea
Veröffentlicht in Science of Cookery
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Utilization of Glucose for Cooking (Part 4): Application of Glucose to Agar Jelly
Veröffentlicht in Science of Cookery
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Utilization of Glucose for Cooking (Part2): Application of Glucose to Whipped Cream
Veröffentlicht in Science of Cookery
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Rashba-Edelstein Magnetoresistance in Metallic Heterostructures
Veröffentlicht in Physical review letters
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Temperature dependence of inverse Rashba-Edelstein effect at metallic interface
Veröffentlicht in Applied physics letters
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横隔膜インキュベーション系におけるチロシンおよびNτ-メチルヒスチジンの放出に対するプロテアーゼ阻害剤の影響
Veröffentlicht in 日本栄養・食糧学会誌
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Rashba-Edelstein Magnetoresistance in Metallic Heterostructures
Veröffentlicht in Physical review letters
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Additive Dzyaloshinskii–Moriya interaction in Pt/Co/Re films
Veröffentlicht in AIP advances
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