-
1
The characterization of gum arabic ( Acacia senegal) samples from Uganda
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
2
-
3
Gum Arabic: Recent Developments - Pros and Cons
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Acacia gum exudates from species of the series gummiferae
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
9
Gum polysaccharides from three Parkia species
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
The amino acid composition of gum exudates from Prosopis species
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
14
-
15
Structural analysis of the gum polysaccharide from anacardium occidentale
Veröffentlicht in Analytica chimica acta
VolltextArtikel -
16
The effects of dietary gum karaya ( Sterculia) in man
Veröffentlicht in Toxicology letters
VolltextArtikel -
17
-
18
Some Acacia gum exudates of the section Phyllodineae
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
19
-
20
Some highly proteinaceous Acacia gum exudates of the subseries Juliflorae
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel