-
1
Partitioning of Amino Acids in Lactating Cows: Oxidation to Carbon Dioxide
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
2
-
3
Food Portions and Servings: How Do They Differ?
Veröffentlicht in Family economics and nutrition review
VolltextArtikel -
4
Pyruvate and Propionate Metabolism in Lactating Cows
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
5
Is total consumption really decreasing?
Veröffentlicht in Family economics and nutrition review
VolltextArtikel -
6
Is Total Fat Consumption Really Decreasing?
Veröffentlicht in Family economics and nutrition review
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
The Diet Quality of Americans: Strong Link With Nutrition Knowledge
Veröffentlicht in Family economics and nutrition review
VolltextArtikel -
11
Eating Breakfast Greatly Improves Schoolchildren's Diet Quality
Veröffentlicht in Family economics and nutrition review
VolltextArtikel -
12
Report Card on the Diet Quality of Children
Veröffentlicht in Family economics and nutrition review
VolltextArtikel -
13
-
14
Report Card on the Diet Quality of African Americans
Veröffentlicht in Family economics and nutrition review
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
A look at the diet of pregnant women
Veröffentlicht in Family economics and nutrition review
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20