-
1
Polysaccharide-Based Membranes in Food Packaging Applications
Veröffentlicht in Membranes (Basel)
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
The Role of Yeasts and Lactic Acid Bacteria on the Metabolism of Organic Acids during Winemaking
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Biomimetic hydrogels designed for cartilage tissue engineering
Veröffentlicht in Biomaterials science
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Development and characterization of bilayer films of FucoPol and chitosan
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
13
-
14
RORα is a critical checkpoint for T cell and ILC2 commitment in the embryonic thymus
Veröffentlicht in Nature immunology
VolltextArtikel -
15
-
16
From the periphery to the brain: Lipocalin-2, a friend or foe?
Veröffentlicht in Progress in neurobiology
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20