-
1
-
2
Prenyl Ethers: Novel Fungal Volatiles Formed by Penicillium digitatum
Veröffentlicht in Chimia
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Acrylamide in Roasted Almonds and Hazelnuts
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
11
Occurrence of acrylamide in selected foods and mitigation options
Veröffentlicht in Food additives and contaminants
VolltextArtikel -
12
Reducing the acrylamide content of a semi-finished biscuit on industrial scale
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Acrylamide in almond products
Veröffentlicht in European food research & technology
VolltextArtikel -
16
Factors Influencing Acrylamide Formation in Gingerbread
Veröffentlicht in Chemistry and Safety of Acrylamide in Food
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20