-
1
Combination of Poly(lactic) Acid and Starch for Biodegradable Food Packaging
Veröffentlicht in Materials
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Carvacrol encapsulation in starch or PCL based matrices by electrospinning
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Edible and Biodegradable Starch Films: A Review
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Enhancement of interfacial adhesion between starch and grafted poly(ε-caprolactone)
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
11
Active starch-gelatin films for shelf-life extension of marinated salmon
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
12
-
13
Characterization of chitosan–oleic acid composite films
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
14
-
15
Use of Essential Oils in Bioactive Edible Coatings: A Review
Veröffentlicht in Food engineering reviews
VolltextArtikel -
16
-
17
Active Starch-Polyester Bilayer Films with Surface-Incorporated Ferulic Acid
Veröffentlicht in Membranes (Basel)
VolltextArtikel -
18
-
19
Biodegradable Antimicrobial Films for Food Packaging: Effect of Antimicrobials on Degradation
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
20