-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Evaluation of Spoilage for Cured Whale Meat
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
9
-
10
Evaluation of Spoilage for Cured Whale Meat
Veröffentlicht in Nippon Suisan Gakkaishi
VolltextArtikel -
11
Studies on the Green Discoloration of Frozen Sword Fish-II
Veröffentlicht in Nippon Suisan Gakkaishi
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Education and examination in modern Japan: Ikuo Amano. University of Tokyo Press, Tokyo, 1990. Foreword by Ronald Dore. Translated by William K. and Fumiko Cummings. Originally published as: Shiken no Shakai-shi, University of Tokyo Press, Tokyo, 1983
Veröffentlicht in International Journal of Educational Development
VolltextReview -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Rationale, Design, and Baseline Characteristics of the CURRENT AS Registry-2
Veröffentlicht in Circulation Journal
VolltextArtikel