-
1
-
2
Effect of ultraviolet radiation (UVR) on the life stages of fish
Veröffentlicht in Reviews in fish biology and fisheries
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
First approach to assess the bioaccessibility of bisphenol A in canned seafood
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
In vitro bioaccessibility of the marine biotoxin okadaic acid in shellfish
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
13
Preliminary assessment of galaxolide bioaccessibility in raw and cooked FISH
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
14
Effects of steaming on contaminants of emerging concern levels in seafood
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Will seabass (Dicentrarchus labrax) quality change in a warmer ocean?
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20