-
1
Functional Properties of Honey, Propolis, and Royal Jelly
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Resistant starch as functional ingredient: A review
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
6
-
7
The effect of vegetation harvest on the operation of a surface flow constructed wetland
Veröffentlicht in Water S. A.
VolltextArtikel -
8
Antioxidant and antibacterial activities of natural extracts: application in beef meatballs
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Laboratory mice with a wild microbiota generate strong allergic immune responses
Veröffentlicht in Science immunology
VolltextArtikel -
13
Meat Products as Functional Foods: A Review
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
14
Revealing the physiological basis of forester’s choice of poplar clones (Populus spp.)
Veröffentlicht in IForest (Viterbo)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Lumbar spine stenosis: a common cause of back and leg pain
Veröffentlicht in American family physician
VolltextArtikel -
20
Anaerobic digesters as a pretreatment for constructed wetlands
Veröffentlicht in Ecological engineering
VolltextArtikel