-
1
-
2
Antioxidant and antibacterial activities of natural extracts: application in beef meatballs
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
3
-
4
Effect of tiger nut fibre on quality characteristics of pork burger
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
5
-
6
Functional Properties of Honey, Propolis, and Royal Jelly
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Resistant starch as functional ingredient: A review
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
13
-
14
Effect of packaging conditions on shelf-life of ostrich steaks
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
15
The effect and fate of antibiotics during the anaerobic digestion of pig manure
Veröffentlicht in Bioresource technology
VolltextArtikel -
16
Substantive effect of chlorhexidine
Veröffentlicht in The Journal of hospital infection
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20