-
1
-
2
Restructured, Shelf-stable Steaks from Shark Meat Gel
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
3
-
4
Solubilization of fish proteins using immobilized microbial cells
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
5
Bacterial spoilage profiles to identify irradiated fish
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
-
7
Microbiological method to identify irradiated meat
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
HYGIENIZATION OF INDIAN CHICKEN MEAT BY IONIZING RADIATION
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
11
-
12
Role of bacterial proteolysis in the spoilage of irradiated flesh foods
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Evidence of chemical protection against freeze‐induced DNA breakage
Veröffentlicht in FEMS microbiology letters
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Spoilage units of radurised Bombay duck (Harpodon nehereus)
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
20
ROLE OF BACTERIAL PROTEOLYSIS IN THE SPOILAGE OF IRRADIATED FLESH FOODS
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel