-
1
-
2
-
3
-
4
Comparative study of encapsulation of vitamins with native and modified soy protein
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
5
-
6
The effect of vegetable protein modifications on the microencapsulation process
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
7
-
8
Spray-Dried Succinylated Soy Protein Microparticles for Oral Ibuprofen Delivery
Veröffentlicht in AAPS PharmSciTech
VolltextArtikel -
9
-
10
Gas transport properties of starch based films
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Green Production of Anionic Surfactant Obtained from Pea Protein
Veröffentlicht in Journal of surfactants and detergents
VolltextArtikel -
15
-
16
Free-solvent synthesis and properties of higher fatty esters of starch. Part 2
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20