-
1
-
2
-
3
Effect of vine foliar treatments on the varietal aroma of Monastrell wines
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
Analysis of wine primary aroma compounds by stir bar sorptive extraction
Veröffentlicht in Talanta (Oxford)
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Geographical differentiation of saffron by GC–MS/FID and chemometrics
Veröffentlicht in European food research & technology
VolltextArtikel -
8
Stir bar sorptive extraction for the analysis of wine cork taint
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel -
9
Local Anesthetics Inhibit Ca-ATPase in Masticatory Muscles
Veröffentlicht in Journal of dental research
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Spraying ozonated water on Bobal grapevines: Effect on grape quality
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Clinical spectrum of fibroblast growth factor receptor mutations
Veröffentlicht in Human mutation
VolltextArtikel -
19
-
20