-
1
Simultaneous multi-product sterilization: Revisited, explored, and optimized
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Multiobjective Optimization Approach: Thermal Food Processing
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
Comparison of three drying processes to obtain an apple peel food ingredient
Veröffentlicht in CYTA: journal of food
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Bigelow's General Method Revisited: Development of a New Calculation Technique
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Modelling of protein hydrolysis kinetic: algorithms and software
Veröffentlicht in Journal of biotechnology
VolltextArtikel -
17
Application of MPCA and MPLS on industrial batch bioprocesses
Veröffentlicht in Journal of biotechnology
VolltextArtikel -
18
Mass transfer of CO 2 in MAP systems: Advances for non-respiring foods
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
19
-
20