-
1
Fat and Fatty Acid Concentrations in Some Green Vegetables
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
2
Nutritional Quality of Sweetpotato Greens from Greenhouse Plants
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
3
Nutrients and Antinutrients in Peanut Greens
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
4
Antinutritional Factors in Sweetpotato Greens
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Effect of cassava flour variety and concentration on bread loaf quality
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
9
Biological degradation and composition of inedible sweetpotato biomass
Veröffentlicht in Advances in space research
VolltextArtikel -
10
Biological degradation and composition of sweet potato biomass — errata
Veröffentlicht in Advances in space research
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Joint Measurement of the ^{235}U Antineutrino Spectrum by PROSPECT and STEREO
Veröffentlicht in Physical review letters
VolltextArtikel -
18