-
1
Nanoparticles: The Plant Saviour under Abiotic Stresses
Veröffentlicht in Nanomaterials (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
2
Recent insights into Nanoemulsions: Their preparation, properties and applications
Veröffentlicht in Food Chemistry: X
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Hemp (Cannabis sativa L.) Flour-Based Wheat Bread as Fortified Bakery Product
Veröffentlicht in Plants (Basel)
VolltextArtikel -
7
-
8
Spicy and Aromatic Plants for Meat and Meat Analogues Applications
Veröffentlicht in Plants (Basel)
VolltextArtikel -
9
Biomolecular Evaluation of Lavandula stoechas L. for Nootropic Activity
Veröffentlicht in Plants (Basel)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Physical, chemical, sorption and microbiological characteristics of fennel fruits
Veröffentlicht in Heliyon
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20