-
1
-
2
-
3
-
4
Potato storage and quality of French fries I. Katahdin
Veröffentlicht in American Potato Journal
VolltextArtikel -
5
A Standardized Method for French Frying Potatoes1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
6
A Standardized Method for French Frying Potatoes
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Yield and quality of cooked edible portion of smoked hams
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
10
-
11
Variety as a Factor in Fleshing, Fatness and Edible Quality of Turkeys
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
12
Yield of Cooked Edible Portion of Young Roasted Turkey
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
13
Yield of Cooked Edible Portion of Turkey According to Sex, Age, Fatness, and Breast Type
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
A catalytic asymmetric cross-coupling approach to the synthesis of cyclobutanes
Veröffentlicht in Nature chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Survival and Neurodevelopmental Outcomes among Periviable Infants
Veröffentlicht in The New England journal of medicine
VolltextArtikel