-
1
Innovative Natural Functional Ingredients from Microalgae
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
2
Foodomics: The necessary route to boost quality, safety and bioactivity of foods
Veröffentlicht in Electrophoresis
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Special issue on “Foodomics and Advanced Food Analysis”, Autumn 2020
Veröffentlicht in Electrophoresis
VolltextArtikel -
6
Metabolomics study of COVID-19 patients in four different clinical stages
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
7
Foodomics: MS-based strategies in modern food science and nutrition
Veröffentlicht in Mass spectrometry reviews
VolltextArtikel -
8
Present and Future Challenges in Food Analysis: Foodomics
Veröffentlicht in Analytical chemistry (Washington)
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
New Green Biorefinery Strategies to Valorize Bioactive Fractions from Palmaria palmata
Veröffentlicht in Marine drugs
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Exploration of Foods and Foodomics: a new adventure
Veröffentlicht in Exploration of foods and foodomics
VolltextArtikel -
20