-
1
Variation among the heterofermentative lactic acid bacteria
Veröffentlicht in Journal of bacteriology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Fermentation of the Yugoslavian Pickled Cabbage
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
8
The Growth of Yeasts in Grape Juice Stored at Low Temperature
Veröffentlicht in Applied microbiology
VolltextArtikel -
9
Variations in bacterial flora of low salt cucumber brines
Veröffentlicht in Applied microbiology
VolltextArtikel -
10
-
11
Ion torrent high throughput mitochondrial genome sequencing (HTMGS)
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
12
Variation in the acetic acid-lactic acid ratio among the lactic acid bacteria
Veröffentlicht in Applied microbiology
VolltextArtikel -
13
The Growth of Yeasts in Grape Juice Stored at Low Temperatures1
Veröffentlicht in Applied microbiology
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20