-
1
Innovative edible coatings for postharvest storage of sweet cherries
Veröffentlicht in Scientia horticulturae
VolltextArtikel -
2
-
3
Bio-Dealcoholization of Wines: Can Yeast Make Lighter Wines?
Veröffentlicht in Fermentation (Basel)
VolltextArtikel -
4
Phenolic Profile and Bioactive Potential of Stems and Seed Kernels of Sweet Cherry Fruit
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
From Orchard to Wellness: Unveiling the Health Effects of Sweet Cherry Nutrients
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
13
Preliminary Evaluation of the Application of Algae-Based Biostimulants on Almond
Veröffentlicht in Plants (Basel)
VolltextArtikel -
14
-
15
Rootstock Affects the Fruit Quality of 'Early Bigi' Sweet Cherries
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20