-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Monitoring microbiological and biochemical changes in fermented yam
Veröffentlicht in Folia microbiologica
VolltextArtikel -
9
Antifungal properties of yam (Dioscorea alata) peel extract
Veröffentlicht in Folia microbiologica
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Alcohol production in submerged cashew pomace
Veröffentlicht in Plant foods for human nutrition (Dordrecht)
VolltextArtikel -
13
Potentials of biodegraded cashew pomace for cake baking
Veröffentlicht in Plant foods for human nutrition (Dordrecht)
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Remediation of Polluted Wastewater Effluents: Hydrocarbon Removal
Veröffentlicht in Trends in applied sciences research
VolltextArtikel -
17
Relevance of fermented food products in southwest Nigeria
Veröffentlicht in Plant foods for human nutrition (Dordrecht)
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20