-
1
-
2
-
3
-
4
SAXS Conformational Tracking of Amylose Synthesized by Amylosucrases
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
5
Effect of high pressure homogenisation on methylcellulose as food emulsifier
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
6
Degradation of methylcellulose during ultra-high pressure homogenisation
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
In Situ Investigations on Organic Foam Films Using Neutron and Synchrotron Radiation
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
13
Phase separation of aqueous solution of methylcellulose
Veröffentlicht in Colloid and polymer science
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
SEC−MALLS and SANS Studies Applied to Solution Behavior of Linear α-Glucans
Veröffentlicht in Macromolecules
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Studies of the length of homogalacturonic regions in pectins by acid hydrolysis
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel