-
1
-
2
Anthocyanin and pH in the color of ‘Heavenly Blue’ morning glory
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
3
Anthocyanin, flavonol copigments, and pH responsible for larkspur flower color
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
4
-
5
The formation of metal and “co-pigment” complexes of cyanidin 3-glucoside
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
The constitution of a crystalline, blue cornflower pigment
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
9
-
10
Flavonoids from Eustoma grandiflorum flower petals
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
11
Flavones from peacock and regal anne Chrysanthemum flowers
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
12
-
13
The Isolation of γ-l-Glutamyl-b-alanine from Iris Bulbs
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
14
Ethylene Oxide an Antagonist of Ethylene in Metabolism
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20