-
1
Chemical synthesis and characterization of the sweet protein mabinlin II
Veröffentlicht in Biopolymers
VolltextArtikel -
2
-
3
Synthesis and characterization of the sweet protein Brazzein
Veröffentlicht in Biopolymers
VolltextArtikel -
4
Angiotensin-converting enzyme inhibitors derived from food proteins
Veröffentlicht in Trends in Food Science & Technology
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Highly probable active site of the sweet protein monellin
Veröffentlicht in Bioscience, biotechnology, and biochemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
The structure-taste relationships of aspartyl dipeptide esters
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
17
Structuretaste relationships of the sweet protein monellin
Veröffentlicht in Pure and applied chemistry
VolltextArtikel -
18
Enzymatic ligation for synthesis of single-chain analogue of monellin by transglutaminase
Veröffentlicht in Biopolymers
VolltextArtikel -
19
-
20