-
1
Angiotensin-converting enzyme inhibitors derived from food proteins
Veröffentlicht in Trends in Food Science & Technology
VolltextArtikel -
2
Chemical synthesis and characterization of the sweet protein mabinlin II
Veröffentlicht in Biopolymers
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Synthesis and characterization of the sweet protein Brazzein
Veröffentlicht in Biopolymers
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Structuretaste relationships of the sweet protein monellin
Veröffentlicht in Pure and applied chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Highly probable active site of the sweet protein monellin
Veröffentlicht in Bioscience, biotechnology, and biochemistry
VolltextArtikel -
12
Solid-phase synthesis of crystalline monellin, a sweet protein
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Complete amino acid sequence of the sweet protein monellin
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20
The structure-taste relationships of aspartyl dipeptide esters
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel