-
1
Protein Composition of “Scum and Residue” of Heated Cow's Milk
Veröffentlicht in Journal of Home Economics of Japan
VolltextArtikel -
2
Chemical Analysis of “Scum” of Heated Cow's Milk (Part 1)
Veröffentlicht in Journal of Home Economics of Japan
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Formation of L-Glutamic Acid from α-Ketoglutarate by Mold Transaminase
Veröffentlicht in Nippon Nōgeikagaku Kaishi
VolltextArtikel -
8
The Nutrition Survey of the Nursery School Children: Clinical and Biochemical Findings
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
VolltextArtikel -
9
The Nutrition Survey of the Nursery School Children: Nutrients and Food Intakes
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
The Nutrition Survey of the Nursery School Children
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
VolltextArtikel -
14
The Nutrition Survey of the Nursery School Children
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20